Gemeente Dongen

ICS-rapport accommodatieonderzoek

Publicatiedatum: 25-11-2010

ICSadviseurs heeft in opdracht van de gemeente Dongen onderzoek gedaan naar de accommodaties op het gebied van welzijn, onderwijs, sport en cultuur. De resultaten van dit onderzoek zijn terug te vinden in het rapport Samen werken aan vitale voorzieningen!, het accommodatiebeleidsplan voor Dongen.

Het rapport bevat de visie en het advies van ICSadviseurs. Het gemeentebestuur moet zijn standpunt over het advies nog bepalen. Daarbij worden alle betrokken organisaties nadrukkelijk betrokken. Tot
1 januari 2011 hebben zij de gelegenheid een inhoudelijke reactie op het rapport bij het college in te dienen. Ook de fracties van de gemeenteraad is gevraagd reacties kenbaar te maken.

Discussieavond over het onderzoeksrapport
Op maandag 20 december houdt de gemeente in De Cammeleur een discussieavond over het accommodatiebeleidsplan. Betrokken organisaties hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Raadsvoorstel
Aan de hand van het rapport van ICSadviseurs, de ingekomen reacties van organisaties en raadsfracties en de resultaten van de discussieavond, zal het college een raadsvoorstel uitwerken over het toekomstige gemeentelijke accommodatiebeleid en dit vervolgens aan de gemeenteraad ter besluitvorming voorleggen. Het college streeft er naar de besluitvorming over het accommodatiebeleid in het eerste kwartaal van 2011 af te ronden.

Download hier het rapport Samen werken aan vitale voorzieningen!, het accommodatiebeleidsplan voor Dongen.

Zie het origineel