Politie Gelderland-Zuid

Mee na ruzie op straat

Zaltbommel, 25-11-2010 o Woensdagavond rond 19.00 uur werden meerdere politieagenten naar de Oude Stationsweg in Zaltbommel gestuurd na een melding van een vechtpartij.

Daar zagen zij een man op de grond liggen die in bedwang werd gehouden door een andere man. Inmiddels hadden zich meerdere mensen op straat verzameld. De man die op de grond lag, naar later bleek een 34-jarige inwoner van Kerkdriel, werd aangehouden. De andere man, naar later bleek van 38 jaar uit Zaltbommel, ging ook mee naar het bureau om een getuigenverklaring af te leggen.

Na onderzoek op het bureau werd al snel duidelijk dat beide mannen familie van elkaar zijn en een geschil hadden met elkaar. De 34-jarige zou door de 38-jarige en een ander familielid geschopt en geslagen zijn. De 34-jarige had hierop bij meerdere woningen aan de Oude Stationsweg aangebeld. De 38-jarige werd aangehouden voor openlijke geweldpleging. Politieagenten gingen op zoek naar de tweede verdachte. Hij is nog niet aangehouden. In het onderzoek werd ook duidelijk dat de 34-jarige verdacht wordt van diefstal van een auto eerder deze maand. Hiervoor werd hij opnieuw aangehouden. Beide mannen zitten nog vast. De politie onderzoekt beide zaken verder.
(10)

Laatst gewijzigd 25-11-2010 11:40 | © Regio Gelderland-Zuid |