Air Miles verwelkomt Nationaal Fonds Kinderhulp

25/11/2010 12:24

Nationaal Fonds Kinderhulp

Vanaf medio oktober kunnen Air Miles spaarders op www.airmiles.nl hun Air Miles ook doneren aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Een organisatie die zich inzet om kansarme kinderen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Een bijdrage voor een weekje kamperen, zwemles, sporten of een Sinterklaascadeautje voor kinderen in jeugdzorginstellingen of (pleeg)gezinnen met financiële problemen. Een donatie van 1.000 Air Miles zorgt al voor een 'beetje gewoon geluk' voor een kind met minder kansen.

Air Miles vindt het belangrijk om de mogelijkheid te bieden de gespaarde Air Miles geheel of gedeeltelijk te schenken aan een goed doel. Zij heeft daarbij een keuze gemaakt uit de vele goede doelen organisaties in Nederland, waarbij gekeken is naar zo weinig mogelijk overlap.

Vandaar dat wij onze spaarders graag de mogelijkheid bieden om hun Air Miles te doneren aan één van de onderstaande organisaties.

Dat kan op 2 manieren:


1.Doneren

Air Miles spaarders kunnen (wanneer zij maar willen) op www.airmiles.nl een deel van hun Air Miles doneren aan 4 Goede Doelen:

Nationaal Fonds Kinderhulp

Stichting AAP

Cordaid Memisa

War Child


2.Sparen

Air Miles spaarders kunnen automatisch al hun gespaarde Air Miles direct ten goede

van een Goed Doel laten komen.

Meer informatie over deze twee mogelijkheden en over de vier verschillende organisaties is te vinden op www.airmiles.nl





http://www.airmiles.nl