Frank Willems lector Hanzehogeschool Groningen

25/11/2010 12:32

Twynstra Gudde

Frank Willems, partner regie en sourcing bij organisatieadviesbureau Twynstra Gudde, is door het College van Bestuur van de Hanzehogeschool Groningen geïnstalleerd als lector 'Regisseren van ondernemende netwerken'.

Het lectoraat 'Regisseren van ondernemende netwerken' ontwikkelt kennis en nieuwe toepassingen rondom regie in een samenspel tussen onderzoek, onderwijs en ondernemen. Hierbij worden naast kwaliteitsverbetering van traditionele sourcingvormen ook Crowdsourcing projecten en de toepassing van Social media ingezet.

Frank Willems: "In deze internet-eeuw ontstaan nieuwe en interessante verbindingen tussen mensen en organisaties. Dit vraagt om regisserend leiderschap. Het proces van verandering is in volle gang en vele professionals zoeken hierin naar antwoorden."

Naast zijn werk als partner en lector is Frank Willems actief in vakontwikkeling, onder andere als voorzitter van de ISO-normcommissie voor outsourcing en in diverse valorisatiepanels.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.twynstragudde.nl




Twynstra Gudde