Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 13.35 uur

Utrecht, 25-11-2010

Jongen gewond bij aanrijding

DE BILT Woensdagmiddag raakte een jongen gewond bij een aanrijding op de Industrieweg.

Rond 16.00 uur reed een 37-jarige vrouw uit Utrecht over de Industrieweg. De vrouw wilde afslaan de Tolakkerweg op, maar zag daarbij een van linkskomende bromscooter over het hoofd. Er ontstond een aanrijding tussen de twee, waarbij de bestuurder van de bromscooter, een 16-jarige jongen uit Den Dolder, ten val kwam. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep een gebroken knieschijf en gebroken middenvoetsbeentjes op.

Vernieling na discussie

DE BILT Woensdagmiddag bekraste een onbekende man de auto van een 65-jarige man uit Bilthoven nadat deze een woordenwisseling hadden gehad.

Rond 17.30 uur parkeerde een 65-jarige man uit Bilthoven zijn auto op de parkeerplaats van een winkel aan de Prof. Dr. J. Tinbergenweg. Terwijl hij achteruit reed fietste er een fietser zonder licht langs welke hem vervolgens aansprak op zijn rijgedrag. De twee raakten in discussie, welke ook in de winkel nog voortduurde. Toen de 65-jarige man buiten kwam na het boodschappen doen, zag hij de fietser wegfietsen bij zijn auto. Zijn auto bleek aan beide zijden flink bekrast te zijn.

Van de dader is een summier signalement bekend; blanke man van ongeveer 70 jaar oud, hij had een fors postuur en was kalend. Hij droeg een donker jack en fietste op een lichtgrijze herenfiets.

De politie is op zoek naar getuigen die de man misschien gezien hebben of kennen, met informatie over de dader kunt u bellen met de politie district Binnensticht via 0900 88 44 of anoniem via 0800 7000.