Gemeente Cranendonck


Vrijwilligerscentrale Cranendonck gaat van start

Zoals u al eerder heeft kunnen lezen gaat Paladijn in Cranendonck van start met een Vrijwilligerscentrale (VCC). De VCC gaat vanaf januari 2011 ondersteuning bieden aan alle vrijwilligersorganisaties in Cranendonck. Een van de taken van de VCC is de bemiddeling van mensen die vrijwilligerswerk zoeken en vrijwilligersorganisaties die vacatures hebben. Deze taak wordt straks binnen de VCC uitgevoerd door vrijwilligers.

Deze vrijwilligers gaan de spreekuren bemensen, potentiele vrijwilligers te woord staan en via een digitaal bemiddelingssysteem vrijwilligerswerk zoeken voor deze mensen en voor de organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.

De VCC zoekt vrijwilligers
De VCC zoekt hiervoor mensen die zich mondeling en schriftelijk goed kunnen uitdrukken, die twee dagdelen per week beschikbaar zijn, klantvriendelijk en flexibel zijn en ervaring hebben met het werken met een computer. Vrijwilligers krijgen een training aangeboden, zijn verzekerd en draaien mee in het vrijwilligersbeleid van Paladijn.

Mensen die interesse hebben in uitdagend vrijwilligerswerk en die het leuk vinden deze functie op te bouwen in Cranendonck kunnen zich aanmelden bij Carrie van Hoef, Coördinator Vrijwilligerscentrale Cranendonck, telefonisch op 0495-592557, of per mail carrievanhoef@paladijn-welzijn.nl.