Gemeente Noordwijkerhout


Beursvloer Bollenstreek Noord succesvol

Beursvloer

Op 17 november 2010 vond in het gemeentehuis van Lisse de eerste editie van de Beursvloer Bollenstreek Noord plaats. Het was een groot succes. Dit is vooral te danken aan het werk van de werkgroep beursvloer onder leiding van de Lionsclub Bollenstreek.

Deelnemers

Verschillende organisaties hebben bijgedragen aan het verwezenlijken van de beursvloer. Deelnemers aan de werkgroep waren de gemeenten Hillegom, Noordwijkerhout en Lisse, de Kamer van Koophandel, het Servicepunt Vrijwilligers (SVL) en de Stichting Welzijn Hillegom. Leerlingen van het Fioretti College, locatie MVO Lucia verzorgden de catering in het kader van de maatschappelijke stage.

Matches

De bedoeling was dat bedrijven, lokale overheden, scholen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties elkaar ontmoetten en in een informele en dynamische sfeer `matches' konden maken. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. En dat alles gebeurt met een gesloten beurs. Zo kan een bouwbedrijf materialen leveren voor een clubhuis van een voetbalvereniging in ruil voor een sportieve personeelsdag op de voetbalvelden. Of een stoffenwinkel levert een restant stoffen aan een toneelvereniging in ruil voor kaarten voor een voorstelling.

Vooraf werden ongeveer vijftig matches verwacht maar het werden er honderddertien! En het einde is nog niet in zicht.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de Beursvloer? Neem dan contact op met gemeente Noordwijkerhout via tel. (0252) 343 737 of gemeente@noordwijkerhout.nl.