Gemeente Dongen

Heeft u al gestemd op Hoeve de Vijf Turven?

Publicatiedatum: 25-11-2010

Heeft u al een stem uitgebracht op project Hoeve de Vijf Turven in s Gravenmoer?
Stemmen kan tot 1 december 2010 via www.brabant.nl/dorpenderby. Op 6 december passeren alle finalisten van de Brabantse Dorpen Derby nog één keer de revue op Omroep Brabant TV: een spannende opmaat naar de live finale van zaterdag 11 december!

Het project Hoeve de Vijf Turven in s Gravenmoer staat momenteel tweede. In de strijd om de eerste plaats halen initiatiefnemers Marius en Caroline Verhagen alles uit de kast. Van een sloopactie tot een open dag. Burgemeester Simone Dirven-van Aalst: Ik vraag alle inwoners dit bijzondere project naar de overwinning te helpen. Als burgemeester van deze gemeente ben ik trots op dit initiatief en u dankbaar voor uw stem.

Stemprocedure
Het is de bedoeling dat de initiatiefnemers Marius en Caroline Verhagen tot 1 december 2010 zoveel mogelijk stemmen binnenhalen via onderstaande link:
http://www.brabant.nl/subsites/dorpen-derby/de-finalisten/hoeve-de-vijf
-turven.aspx

Op deze website kunt u alle informatie vinden over de wedstrijd en over het project Hoeve de Vijf Turven. Hoe meer stemmen, hoe meer kans om te winnen!

Bevestig uw stem!
Nadat u via de site uw stem heeft uitgebracht ontvangt u als stemmer een bevestigingsmail van de provincie op het door u opgegeven e-mailadres. Uw stem wordt pas definitief als u op de vermelde link klikt die op de bevestigingsmail staat. Per e-mailadres kunt u één keer stemmen. Het wijst allemaal voor zich als u naar de site gaat.

De finale
Zaterdag 11 december is de finale. Dan reist een grote groep inwoners uit de gemeente af naar Esbeek voor de live uitzending. Tijdens de uitzending geeft de jury haar oordeel over de negen finalisten en wordt de eindstand van het internetstemmen bekend gemaakt. Dan is de top 3 van de finalisten bekend. Tussen 20.45 en 21.09 uur kan heel Brabant stemmen per sms en telefoon (lokaal tarief).