Gemeente Medemblik

Overzicht sport- en beweegaanbod 50+

In 2009 heeft Sportservice West-Friesland een sport- en beweegbehoefte onderzoek gehouden onder inwoners van 50 jaar en ouder uit de gemeente Medemblik. Voor het onderzoek zijn 2000 inwoners van 50 jaar en ouder benaderd en ruim 25% heeft respons gegeven. Uit het onderzoek zijn interessante resultaten naar voren gekomen.

Resultaten en vervolg
Ondermeer is de reden waarom mensen wel en niet sporten naar voren gekomen en wat hun belangrijkste informatiebron is. Opmerkelijk is dat `niet op de hoogte zijn van het aanbod' één van de meest genoemde redenen is van het `niet sporten'. De krant wordt door veel inwoners gebruikt als belangrijkste informatiebron, zo wordt aangegeven.

Om vervolg te geven aan de resultaten van het onderzoek zal Sportservice West-Friesland het sport- en beweegaanbod voor 50+ in de gemeenten Koggenland, Medemblik en Opmeer publiceren. U vindt het complete overzicht met de contactgegevens op www.medemblik.nl onder Direct naar: sport en bewegen. Deze week een overzicht van het aanbod uit de omgeving van Benningbroek, Nibbixwoud en Wognum.

Juiste gegevens?
Staan de gegevens van uw vereniging er niet tussen of zijn niet de juiste gegevens vermeld, neem dan contact op met Sportservice West-Friesland, tel 0229-287700, mail:
info@sportservicewestfriesland.nl.

Voor informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met de vereniging. Met vragen kunt u zich ook altijd wenden tot Sportservice West-Friesland via bovenstaande gegevens.