Gemeente Eindhoven

Eindhovens Trots 2010: De Uitslag
De stadsverkiezing Eindhovens Trots 2010 draait op volle toeren. Al meer dan drieduizend Eindhovenaren hebben hun stem uitgebracht op een van de vijf genomineerden. Vrijdag 10 december wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt. Dit gebeurt op een gratis toegankelijke feestavond in het Stadspaviljoen aan de Alb. Thijmlaan in Eindhoven.

Wie wordt Eindhovens Trots 2010? Al meer dan drieduizend Eindhovenaren hebben hun voorkeur uitgesproken. Wordt het FC Eindhoven, De TU/e, De Effenaar, de Lichtjesroute of toch de Dutch Design Week? Vrijdag 10 december wordt de uitslag bekendgemaakt. Dit gebeurt onder de noemer Eindhovens Trots 2010: DE UITSLAG.

Vanaf 19.30 uur gaan dan de deuren open van het Stadspaviljoen, waarna om 20.00 uur het programma van start gaat. Het officiële gedeelte, wordt opgeluisterd door optredens van diverse Eindhovense artiesten. Zo betreden onder andere Peter Koelewijn, Denvis en de feestband Eighty Eight het podium. De presentatie is in handen van Paula Snoeren.

De toegang voor Eindhovens Trots 2010: DE UITSLAG is gratis. Ben er wel op tijd, want vol is vol. Voor de eerste honderd bezoekers ligt er een uniek Eindhovens Trots T-shirt klaar.

Stemmen

Er zijn diverse mogelijkheden om een stem uit te brengen op een van de genomineerden. Op de webpagina www.grooteindhoven.nl vindt de bezoeker het artikel `Kies uw Eindhovens Trots' hieronder kan iedereen een stem uitbrengen. Op dezelfde pagina staat ook een grote pauw met daarbij een poll, dit maakt het stemmen nog eenvoudiger.

Bovendien is er een speciale webpagina gemaakt: www.grooteindhoven.nl/eindhovenstrots hier vindt u het laatste nieuws rond de verkiezing. Ook alle genomineerden worden getoond, en ook hier kan iedereen een stem uitbrengen.

Stemmen per mail kan ook. Stuur een bericht met daarin de naam van uw favoriet naar: redactie.grooteindhoven@whm.wegener.nl (ovv Eindhovens Trots)

Alsof dat niet genoeg is, kan er ook nog via sms gestemd worden: Stem via EHVTROTS(spatie)naam genomineerde naar 2121 (40 cent per ontvangen bericht)

Stemmen via de webpagina's en mail kan nog tot en met donderdag 9 december 16.00 uur. Voor de sms-dienst geldt dat er tot en met vrijdag 10 december 20.00 uur gestemd kan worden.

Eindhovens Trots is een jaarlijkse stadspromotieverkiezing die gehouden wordt door De Weekkrant Groot Eindhoven in samenwerking met de gemeente Eindhoven. De verkiezing heeft als doel om in beeld te krijgen waar de inwoners van de stad trots op zijn. Eerdere winnaars zijn: PSV, De Lichtjesroute, Marathon Eindhoven, Glow, lichtviaduct A2 en nationaal zwemcentrum De Tongelreep.