Gemeente Heerde



Persbericht

Datum: 26 oktober 2010



Verkoop kavels en woningen De Kolk start 25 november

De verkoop en inschrijving voor kavels en woningen van nieuwbouwproject De Kolk in Wapenveld gaat op donderdag 25 november van start.

Die avond is er voor de eerste fase van het project een speciale verkoopbijeenkomst in 't Spyker in Wapenveld, van 19.30 tot 21.30 uur. De inschrijving sluit op donderdag 9 december en de lotingsavond is vervolgens op woensdag 15 december.


Inschrijving

De inschrijfformulieren, verkoopvoorwaarden en de regels rondom de loting zijn niet eerder beschikbaar dan donderdagavond 25 november. Tijdens deze avond staan de makelaars Companjen EN Riphagen Makelaars en MOZA Makelaardij & Hypotheken klaar om de bezoekers uitgebreid te informeren en de inschrijving te begeleiden.


Eerste fase

De eerste fase van De Kolk bestaat uit acht vrije kavels voor vrijstaande woningen, zes vrije kavels voor halfvrijstaande woningen, acht halfvrijstaande woningen, acht hoekwoningen en twintig tussenwoningen.

Uitbreidingswijk De Kolk in Wapenveld ligt ten oosten van woonwijk De Ossenkamp en wordt globaal begrensd door de Rietkamp, Kerkstraat en Werverweg. Er zijn honderd woningen gepland, zowel zelf te bouwen op vrije kavels als projectmatig gebouwd door projectontwikkelaar Geveke Ontwikkeling.

Er is een speciale website over De Kolk geopend: www.dekolkwapenveld.nl. Hier staat uitvoerige informatie op over zowel de kavels als de projectmatig gebouwde woningen.






Einde persbericht



Meer informatie:

Via de verkopende makelaars:
Companjen EN Riphagen makelaars, tel. 0578-692532
MOZA Makelaardij & Hypotheken, tel. 038-4479955

Of via de communicatieadviseurs van de gemeente:
Jolie Doorduin, tel. 0578-699496
Marten Venema, tel. 0578-699493
-----------------------
[pic]


-----------------------
[pic]





---- --