Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 09.45 uur

Utrecht, 25-11-2010

Aanrijding letsel

UTRECHT Op de Amsterdamsestraatweg vond woensdagmiddag een aanrijding tussen een vrachtwagen en fietser plaats. Hierbij raakte de fietser ernstig gewond.

Een 31-jarige fietser uit Utrecht reed omstreeks 15.10 uur over de Amsterdamsestraatweg. Ter hoogte van de kruising Amsterdamsestraatweg met de Julianaparklaan reed een vrachtwagen naast de man. Plotseling zag hij dat de vrachtwagen de Julianaparklaan in wilde rijden. De fietser wilde rechtdoor.

De 36-jarige vrachtwagenchauffeur uit Utrecht zag de fietser niet en reed door. Hierdoor kwam de fietser onder de vrachtwagen terecht en raakte ernstig gewond. Het slachtoffer werd met hulp van een trauma-arts onder begeleiding van de politie naar het UMC in Utrecht overgebracht.

Man op gestolen fiets aangehouden

UTRECHT De politie heeft woensdagmiddag een man aangehouden omdat hij op een gestolen fiets reed.

Omstreeks 17.35 uur controleerden agenten op de Oude Baden-Powellweg een 52-jarige man uit Utrecht op zijn fiets. Uit onderzoek bleek dat het framenummer was weggeveild. De Utrechter werd aangehouden en zijn fiets in beslag genomen. De man werd voor verhoor ingesloten op het bureau.