Gemeente Hattem

PERSBERICHT

Start verkoop eerste fase nieuwbouwplan Assenrade

Oplevering 83 woningen voorjaar 2012

Amersfoort, 25 november 2010 - Op woensdag 24 november startte VOF Assenrade Hattem de verkoop van nieuwbouwplan Assenrade in Hattem. Op bijzondere wijze overhandigde wethouder Luuc Teuben van gemeente Hattem de eerste verkoopbrochure aan de aanwezigen. Ruim duizend belangstellenden hebben zich al ingeschreven voor het nieuwbouwplan.

Wethouder Luuc Teuben reed voor in een originele postkoets, getrokken door vier paarden, waarna hij de 'post' overhandigde aan een van de eerste belangstellenden. Geïnteresseerden konden vervolgens de plannen bekijken, hier nadere toelichting over krijgen en de volledige brochure met inschrijfformulier en prijslijst in ontvangst nemen. Raymond Stapel, projectmanager bij Bouwfonds Ontwikkeling: 'De architectuur in Assenrade is geïnspireerd op het historische Hattem. Dat is onder andere terug te zien in de korte rijtjes en vrijstaande huizen. Daarbij is er veel ruimte voor de natuur.'

Nieuwbouwplan Assenrade
Assenrade is het nieuwe uitbreidingsgebied aan de noordkant van Hattem, tussen de Veluwe en de IJssel. De wijk is sterk verweven met het landschap en heeft een dorpse en gemoedelijke uitstraling met veel ruimte voor groen en water en het stadscentrum op loopafstand. Assenrade bestaat uit 225 koop- en huurwoningen, waaronder rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa's. Daarnaast worden 50 bouwkavels gerealiseerd. De eerste fase van Assenrade bestaat uit 83 koop- en huurwoningen. De oplevering van de eerste fase wordt verwacht in voorjaar 2012. Kijk voor meer informatie op www.woneninassenrade.nl.

Over VOF Assenrade Hattem
VOF Assenrade Hattem is een samenwerking van Bouwfonds Ontwikkeling en Epavlis (een 100% dochter van Triada).

Noot voor redactie,