OPERATION 7, de realistische online FPS game lanceert eigen liga in Europa.

SIEGBURG, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20101125 --

FIAA heeft onlangs een aantal functies van haar free-to-play online FPS game Operation 7 geüpgraded. Samen met het nieuwe ondersteuningssysteem en het verplaatsen van de servers naar een efficiënter datacenter, lanceert FIAA haar eigen Liga: Operation 7 League, OP7-L. Gebruikers kunnen rechtstreeks toegang verkrijgen tot de liga door naar de website van de liga http://league.operation7.eu te gaan, waarbij gezegd moet worden dat de liga alleen beschikbaar zal zijn voor Europese gebruikers.

Met de twee oorspronkelijke liga's, te weten Masters League en Pro League, biedt FIAA een opwindend platform voor de gebruikers en clans om met elkaar te wedijveren. De Masters League is toegankelijk voor gamers boven niveau 30 en alle gebruikers onder niveau 29 kunnen deelnemen aan de Pro League.

FIAA benadrukt dat Operation 7 League in de toekomst meer liga's met verschillende doelstellingen zal bieden. Ralf Sass, Game Manager bij FIAA, verklaarde: "We zullen luisteren naar de gamers om te horen wat ze verlangen van de Operation 7 League en we zullen ons best doen om hun verzoeken haalbaar te maken."

De officiële lancering van de Operation 7 League staat gepland voor 29 november 2010. Alle Operation 7 spelers en iedereen die hier deel van wil uitmaken, zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan het 1e seizoen van de competitie. De registratie voor de League is reeds geopend.

De website van de Operation 7 league: http://league.operation7.eu

Ga voor meer informatie over Operation 7 naar: http://www.operation7.eu.

Over FIAA

FiAA GbmH is een online game-uitgever, gevestigd in Duitsland. FIAA richt zich op het in licentie geven en publiceren van online games wereldwijd en vooral in Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
FIAA GmbH
Ralf Sass
+49 (0)2241 95591851

ralf.sass@fiaa.eu