Nexct implementeert Microsoft Lync 2010 bij Hendrix Genetics


AMSTELVEEN, 20101125 -- Eén dag na de officiële release van Lync 2010 heeft Nexct de implementatie van dit nieuwe Microsoft product afgerond bij Hendrix Genetics.

Hendrix Genetics
Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf Hendrix Genetics spitst zich toe op de fokprogramma's voor pluimvee (legkippen en kalkoenen) en varkens. De drie divisies van HendrixGenetics, ISA, Hybrid en Hypor, ontwikkelen en leveren fokmateriaal dat vervolgens wereldwijd aan zogenoemde integraties, broederijen en varkensvermeerderaars worden geleverd. De vierde divisie is verantwoordelijk voor pluimveedistributie. De kernactiviteit van Hendrix Genetics bestaat uit het continue genetisch verbeteren van dit diermateriaal. De onderneming staat helemaal aan het begin van de logistieke voedselketen en helpt dus wereldwijd om betere en goedkoper dierlijke eiwitten te produceren voor een groeiende wereldbevolking.

Microsoft Lync 2010 nu operationeel!
Nexct adviseert Hendrix Genetics hoe nieuwe communicatie technologieën strategisch in te zetten. Ter ondersteuning van de dagelijkse communicatie en samenwerking met internationale collega's en klanten van Hendrix Genetics heeft Nexct, aansluitend op de Mitel telefonie omgeving, Microsoft Lync 2010 geadviseerd. De Nederlandse vestiging is reeds operationeel, de overige medewerkers wereldwijd zullen het eerste kwartaal van 2011 aangesloten worden.

Overal en altijd bereikbaar
Lync 2010 is nu geïntroduceerd als interface van waaruit alle communicatie en samenwerking kan worden opgezet. De medewerkers van Hendrix Genetics kunnen met Lync slimmer, sneller en productiever samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden, op vrijwel elk apparaat en met dezelfde gebruiksbeleving, inclusief Outlook, Office en Sharepoint.

Telefonie, chat, documenten delen
Naast beschikbaarheidsinformatie zijn alle communicatiemiddelen met één druk op de knop toegankelijk of het nu om telefoneren gaat, chatten, of het delen van documenten en applicaties. De integratie met social media, Office, Sharepoint en de mogelijkheden om content gebaseerd te communiceren zijn belangrijke toegevoegde waarden voor het verder professionaliseren van de communicatieomgeving van Hendrix Genetics.

www.nexct.nl