Bouw nieuw pand Intergas Verwarming door Bouwbedrijf Nieuwenhuis


COEVORDEN, 20101125 -- Een strakke uitstraling, de nieuwste technische snufjes en vooruitstrevend design: Bouwbedrijf Nieuwenhuis realiseert voor Intergas Verwarming in Coevorden een nieuw pand waarbij techniek en functionaliteit voorop staan. Het pand belooft een prachtig visitekaartje te worden.

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels. Het nieuwe pand wordt één van de visitekaartjes van de onderneming, omdat het een verlengstuk is van de producten van Intergas: van een goede kwaliteit, functioneel en flexibel. In het nieuwe pand worden door Bouwbedrijf Nieuwenhuis bovendien de nieuwste technologieën toegepast. Zo wordt de fabriekshal bijvoorbeeld niet voorzien van een airconditioning, maar van een bijzondere isolatie. `s Nachts wordt er gespoeld met koude buitenlucht, overdag wordt de hal automatisch afgesloten. Een simpel technisch foefje, dat absoluut de bouwstijl en kennis van Nieuwenhuis typeert: met doordachte, eenvoudige oplossingen een goed resultaat behalen.

Uitstekende know how en innovatie ideeën
Intergas Verwarming zette drie jaar geleden de eerste, voorzichtige stapjes naar de komst van een nieuw pand. Verschillende partijen werden uitgenodigd en de eerste ontwerpen kwamen op tafel. Bouwbedrijf Nieuwenhuis stak in dit beginproces, zo geeft het Coevordense bedrijf aan, met kop en schouders boven andere bedrijven uit. Uitstekende know how, innovatieve ideeën en bovendien een goede prijs hebben Intergas overtuigd van de kwaliteiten van Nieuwenhuis. En het eindresultaat waar naar wordt gestreefd? Een prachtig pand voorzien van alle gemakken!

Bouwbedrijf Nieuwenhuis





Ingezonden persbericht