Ingezonden persbericht


Persbericht

Created in Utrecht opent Sophies AL
Utrechtse verkooptentoonstelling opent nieuwe locatie Sophies AL

Utrecht, 14 november 2010 - Van 25 november tot en met 19 december 2010 is de tweede editie van de expositie Created in Utrecht te zien in Sophies AL, Utrecht's nieuwste en meest multidisciplinaire locatie voor kunst, weten en uit. Het is de eerste tentoonstelling in het oude HBO-pand aan de Archimedeslaan in Utrecht.

Created in Utrecht is een verkoopexpositie georganiseerd door Sophies Kunstprojecten en werd vier jaar geleden voor het eerst georganiseerd in Babel. Naast het bieden van een podium of etalage voor het verkopen van kunst wil de organisatie van Created in Utrecht kunstenaars ook op zakelijk terrein ondersteunen. Daarom is er ook een interactief programma.

De komende expositie toont een uitgebreide selectie aan werk van 66 kunstenaars en creatieven van Utrechtse bodem. Naast een tot de verbeelding sprekende tentoonstelling staan er ook creatieve workshops, presentaties en proeflessen op het programma. Bezoekers kunnen tijdens de tentoonstelling ook direct overgaan tot aankoop van kunst. Created in Utrecht is daarom een gevarieerde en spannende expositie die prikkelt, uitdaagt en verrast.

Opening
Sophies Kunstprojecten en de kunstenaars nodigen iedereen hierbij van harte uit voor de opening van Created in Utrecht op 25 november om 17.00 uur. De entree is tijdens de opening vrij, op alle andere dagen is de toegang ¤2,50 per persoon.