Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

25-11-2010

Nieuwe Alles over Keukens in verspreiding

HEEMSKERK - Vanaf vandaag ligt de nieuwe Alles over Keukens in de winkel. Dit magazine, gespecialiseerd in keukens, is een uitgave van Pressofoon B.V. en wordt tweemaal per jaar verspreid door heel Nederland en een deel van België.

Alles over Keukens
Alles over Keukens geeft informatie over diverse aspecten van de keuken, zoals een ergonomische keukenindeling, de nieuwste (inbouw)apparatuur, het werkblad, de kraan en de uitstraling. Ook vindt u allerlei tips en trends in het blad. Het magazine wordt tweemaal per jaar verspreid in een oplage van totaal 60.000 exemplaren. Alles over Keukens is reeds bezig met de 31e jaargang.

Deze editie
Deze editie van Alles over Keukens helpt de consument in 10 stappen op weg naar de ideale keuken. Alle mogelijkheden komen aan bod en er is ruim aandacht voor de laatste trends op keukengebied, zoals het gebruik van de nieuwste technische snufjes en de revival van kleuren in de keuken. Meer informatie over de inhoud van de nieuwste editie is te vinden op www.allesover-keukens.nl.

Pressofoon
Alles over Keukens is onderdeel van de Alles over-serie. Deze serie bestaat uit tijdschriften die zich richten op verschillende aspecten binnen het woonsegment. Pressofoon is naast de Alles over-serie uitgever van Wonen.nl de Krant, Appartement & Eigenaar en Personenvervoer Magazine. Ook op het gebied van internetmarketing heeft Pressofoon veel ervaring en mogelijkheden in huis.

Noot voor de redactie,