Ingezonden persbericht


Actebis organiseert Microsoft VIP diner

Nieuwegein, 25 november 2010 - Op woensdag 24 november organiseerde Actebis voor de tweede keer een VIP Diner in de Nonnerie in Maarssen. Leren en dineren werd tijdens deze avond op een unieke wijze gecombineerd waarbij virtualisatie en het Microsoft Partner Network de onderwerpen van gesprek waren.

Onder het genot van een heerlijk drie-gangen diner, kregen resellers meer informatie over hoe ze virtualisatie zelf in kunnen zetten, hoe ze dit kunnen doen met server 2008 en wat de voordelen ervan zijn. Daarnaast werden de veranderingen op het gebied van Microsoft Partner Network behandeld. De training zelf vond plaats na het voorgerecht, waardoor tijdens het hoofd- en nagerecht genoeg tijd was voor vragen en een discussie.

"Het was een echt VIP diner met een zeer goede opkomst. Een goed contact met resellers en ze regelmatig informeren is voor ons als distributeur heel belangrijk. We hebben al veel exclusieve resellerevents dit jaar georganiseerd en het blijkt keer op keer een goed concept. Vooral door de kleinschaligheid, waardoor er genoeg tijd is om met elkaar in gesprek te gaan.", aldus Robert Paunovic, Business Unit Manager Software bij Actebis.

Actebis; Focused Distribution
Sinds begin 2010 mogen resellers van Actebis nog meer specifieke aandacht, 'focus' verwachten. De verkoopafdeling van Actebis focust zich op verschillende klantgroepen; Retail en E-tail, MKB en B2B. Dedicated Account Managers zorgen, onder andere door kennis, persoonlijk contact en flexibiliteit, voor een samenwerking specifiek afgestemd op deze klantgroepen. Daarnaast worden er regelmatig exclusieve events georganiseerd. Hierdoor is het voor resellers mogelijk om meer informatie te krijgen over producten en om één op één in gesprek te gaan met de leverancier.

Actebis Groep

Actebis Computers B.V. maakt deel uit van de Actebis Groep met vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk. Met een omzet van 3,5 miljard is de Actebis Groep de nummer 3 IT-distributeur in Europa. In Nederland is Actebis, sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten. Meer informatie is te vinden op www.actebis.nl.