Ingezonden persbericht


Persbericht

---

Zievents, venten met Visie!

De twee Helmondse ondernemers Gilberto Claassen van Abline Media en Mark Snijders van DWILV b.v. vinden elkaar in een nieuw concept: ZieVents. Interactieve evenementen als marketingconcept om zichtbaar betere resultaten te behalen. Zo zal hun eerste evenement het derde weekend van mei 2011 Carlton de Brug omtoveren tot de grootste schoonheidssalon van Europa.

"Gewoon, omdat het nog niet bestond!" zei Gilberto Claassen mede organisator, "Er is vraag naar! Het is voor consumenten een beleving en tegelijk voor ondernemers een kans om duizenden klanten te ontmoeten" "In deze moderne tijd is het intermenselijke contact steeds belangrijker. Wij voorzien in de behoefte die op voorhand al resultaten kan laten zien en waarbij je direct van alles kan uitproberen?" Aldus Mark Snijders zijn compagnon. "Het weekend na Moederdag, wordt door ons uitgeroepen tot het Brabantse BeautYvent."

Het weekend na Moederdag kan iedereen in Carlton de Brug terecht voor alle soorten beauty behandelingen en alle beauty gerelateerde producten. Ondernemers uit de regio vinden een mogelijkheid om live contact te maken. Doel is dat iedereen zijn dagelijkse werkplek verruild voor een demonstratieplek op het evenement. Dan kun je zien hoe iemand werkt, kijken of er een klik is en een duidelijk gevoel of de behandeling brengt wat je er van verwacht. "Interactie is verplicht, iedereen die denkt een stand te nemen om er passief te gaan staan komt bedrogen uit!" aldus Claassen, "resultaten worden pas bereikt als je actief met je bedrijf deelneemt aan de verschillende componenten van het evenement. Lezingen, demonstraties, voordelig proberen enz." "We hebben onze eigen ervaringen aan een businessplan toevertrouwd, zo krijgen alle deelnemers op voorhand een training hoe ze dit evenement moeten ingaan." Vult Snijders aan. Het beloofd een gigantische happening te worden en kunnen we elk e deelnemer klanten beloven, waar zie je dat nog?

Eerste keer
Mierlo heeft de primeur, nog niet eerder is er zo'n grootschalig consumenten event geweest omtrent beauty in Brabant. Drie dagen lang krijgen consumenten de kans hun schoonheid te verbeteren, in stand te houden of te accentueren. Op het podium worden doorlopend lezingen gegeven over beautygerelateerde behandelingen en producten. Echte schoonheid van binnen dus zowel de inwendige als de uitwendige mens komt uitgebreid aan bod.

BeautYvent
Het evenement maakt het mogelijk dat u in één dag tijd alle denkbare schoonheidsbehandelingen kunt laten uitvoeren en dat men zich over een heleboel andere beautyzaken kan laten informeren! Nieuwsgierig geworden? Neem vast een kijkje op de website www.beautyvent.nl.



Ingezonden persbericht