Crazy 88 Media lanceert Abonnement.nl


De grootste en meest overzichtelijke abonnementensite in Nederland

ROTTERDAM, 20101125 -- Abonnement.nl biedt vanaf nu de grootste verzameling Nederlandstalige publiekstijdschriften, kranten en vakbladen. Daarnaast biedt Abonnement.nl ook tientallen bekende buitenlandse titels.

Gebaseerd op een geheel nieuw ontwerp is Abonnement.nl radicaal aangepakt en van de grond af opnieuw opgebouwd. Het aantal aanbiedingen is meer dan verviervoudigd. En ondanks deze forse stijging van het aanbod is de website gebruiksvriendelijker, helderder en sneller te navigeren. De indeling in categorieën, filteropties, zoekfunctie en formulieren maken het voor de consument heel eenvoudig om ieder gewenst blad te vinden en zich te abonneren. Middels recensies kunnen consumenten elkaar bovendien op de hoogte houden van hun ervaringen en favorieten.

Jaap Groenendijk, manager Crazy 88 Media: "Abonnement.nl bestaat feitelijk al meer dan 10 jaar. Ze was zeer nuttig in de beginjaren van ons voormalig zusterbedrijf, Testnet, bij het werven van de eerste klanten. In de afgelopen jaren was de website echter in de vergetelheid geraakt. En dan wordt ook duidelijk dat zelfs de sterkste domeinnaam geen garantie biedt voor mooie bezoekcijfers. In 2010 zijn we teruggegaan naar de tekentafel met maar één doel: de beste abonnementensite in Nederland te maken. Dat zijn we aan deze domeinnaam verplicht. En dit is een hele goede start."

Enkele tijdelijke feiten over onze Nederlandstalige titels:
* Aantal titels: 459
* Aantal aanbiedingen: 962
* Gemiddeld aantal aanbiedingen per titel: 2,1
* Gemiddeld kortingspercentage: 37%
* Totale voordeel: 16.385 euro
* Hoogste kortingspercentage: 100%

Het aanbod op Abonnement.nl is samengesteld in samenwerking met Read&View ( www.readandview.nl ) en OMG/Netdirect ( http://www.omgnetdirect.nl ). Alle toekomstige titels van deze twee marktleiders op het gebied van online tijdschrift- en dagbladabonnementen vinden automatisch hun weg naar Abonnement.nl en de andere (toekomstige) abonnementensites van Crazy 88 Media.

Crazy 88 Media
Crazy 88 Media is halverwege 2008 afgesplitst van het advertentienetwerk Testnet. Zes personen richten zich exclusief op de ontwikkeling en exploitatie van de eigen domeinen. Voor de komende 12 maanden staan ook nieuwe websites voor ondermeer Vakbladen.nl Proefabonnement.nl. Proefabonnement.com, Thuisstudie.nl, Brochures.nl en Aanbiedingen.com op het programma.