Gemeente Almelo

Wij zijn uw stem: de gemeenteraadsleden vragen uw mening

21 november 2010 - Donderdag, vrijdag en zaterdag gaan raadsleden de straat op met een korte vragenlijst. De raadsleden van Almelo willen graag weten hoe u over een aantal zaken denkt.

Hebt u iets op uw hart over uw wijk, uw buurt of uw straat dat u absoluut kwijt wil aan de politiek? Stoort u iets, of kent u een misstand die dringend moet worden aangepakt? Of heeft u juist een verrassend idee waarmee de gemeenteraad aan de slag kan? Kom dan naar de meet en greet met uw gemeenteraadsleden bij u in de buurt. Dit is uw kans om rechtstreeks van mening te wisselen met de mensen die echt invloed hebben op de toekomst van Almelo.

Het allerbelangrijkste

Als gekozen volksvertegenwoordigers verkondigen de gemeenteraadsleden uw stem. Daarom willen ze graag uw mening horen. Bijvoorbeeld over wat u nu het allerbelangrijkste vindt voor Almelo. Of wat u als eerste zou willen aanpakken in uw wijk. Ook willen de raadsleden graag weten of u wel eens contact hebt opgenomen met een raadslid. En hoe inwoners en raadsleden nog beter zouden kunnen samenwerken.

Dit is uw kans om eens uitgebreid te praten met uw raadsleden over wat u werkelijk aan het hart gaat.

U ontmoet de raadsleden op de volgende plekken:


* Donderdagavond 25 november in de winkelcentra van het Sluitersveld, de Windmolenbroek en in het centrum van Almelo
* Vrijdagavond 26 november in het winkelcentrum van de Schelfhorst
* Zaterdag 27 november de hele dag in het centrum van Almelo

Naast deze korte straatinterviews kunt u via het Omnibuspanel ook meewerken een uitgebreider onderzoek over belangrijke zaken voor Almelo. In november en december gaat het onderzoek over de gemeenteraad. Wilt u meedoen aan het Omnibuspanel? Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen aan omnibuspanel@almelo.nl of bel: 0546-541518. U ontvangt dan een inlogcode waarmee u aan het onderzoek kunt deelnemen. Kijk voor meer informatie over het Omnibuspanel op de website www.almelo.nl bij Politiek en Organisatie.