Gemeente Lelystad

Zet uw favoriete vrijwilliger in het zonnetje

Woensdag 8 september 2010

Vrijdag 26 november vindt vanaf 15.00 uur in de Agora de verkiezing van de vrijwilliger en vrijwilligersgroep van het jaar 2010 plaats. De verkiezing wordt voor de achtste keer gehouden. Sinds 2006 wordt naast een vrijwilliger ook een vrijwilligersgroep van het jaar gekozen. Vrijwilligers en vrijwilligersgroepen kunnen worden aangemeld via deze site. GeĂŻnteresseerden zijn van harte welkom om bij de verkiezing aanwezig te zijn.

Cement in de samenleving

De verkiezing wordt gehouden om de Lelystadse vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Lelystad heeft veel vrijwilligers. Ze zijn het cement in de Lelystadse samenleving en vaak de drijvende kracht achter verenigingen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst toont de gemeente haar waardering voor de vrijwilligers.

Aanmelden

Wij nodigen u van harte uit om vrijwilligers en vrijwilligersgroepen voor te dragen voor de titel vrijwilliger van het jaar 2010 en de titel vrijwilligersgroep van het jaar 2010. Het aanmeldingsformulier kan via deze site digitaal worden ingevuld en worden gemaild naar de gemeente Lelystad. Uiteraard kan het formulier ook worden geprint en na invulling per post aan de gemeente worden gezonden. Aanmelden van vrijwilligers en/of vrijwilligersgroepen kan tot uiterlijk maandag 18 oktober 2010.
Ja