Gemeente Enkhuizen

Gemeente Enkhuizen organiseert mantelzorg verwenmiddag

Mantelzorgers zijn vrijdag 26 november van harte welkom bij de jaarlijkse mantelzorg verwendag. Deze wordt gehouden in De Nieuwe Doelen, aan de Spoorstraat 2 in Enkhuizen. De aanvang is om 13.15 uur, waarna om 13.30 uur de verwenmiddag geopend zal worden.

De bezoekers kunnen kiezen uit twee workshops. En workshop gaat over het schrijven van het levensverhaal met als thema een moment voor uzelf. Dit wordt begeleid door mw. van den Homberg. Zij geeft cursussen levensverhaal schrijven. Workshop twee is een gespreksgroep. Aan de hand van afbeeldingen wordt in klein verband het gesprek met elkaar aangegaan, mw. Vlaar zal dit als professional begeleiden.

Na een pauze kan men naar de film Prenzo di Ferragosto kijken. Deze film gaat over de Italiaanse Gianni. Het land staat op 14 en 15 augustus in het teken van een nationaal feest waarbij iedereen doorgaans lekker de drukke stad intrekt voor een paar dagen. Zo niet Gianni, die blut thuisblijft in het gezelschap van zijn oudere moeder. Uiteindelijk zorgt Gianni voor drie oudere dames. Met zijn kookkunst en een glaasje wijn weet hij de dames bijzonder tevreden te stellen.

In plaats van de film kan men ook kiezen voor de workshop ballonvouwen. Dit wordt verzorgd door goochelaar Ramon. Vanaf 17.00 uur is er een warm en koud buffet. Om 19.00 uur wordt de verwenmiddag afgesloten.

U kunt het opgaveformulier ook downloaden.

Het digitale opgaveformulier download

Uw voorkeur voor workshop n of twee kunt u hierop aangeven. U kunt u het formulier voor 14 november a.s. sturen aan Verwendag Mantelzorgers T.a.v. C. Jongsma, Antwoordnummer 1337 1620 WB Hoorn.