NCRV

Altijd Wat: Illegaliteit in Nederland

Ingezonden door NCRV op 25 november, 2010 - 11:48 Uitzenddatum:
vrijdag, 26 november, 2010 - 20:55
Zender:
Nederland 2

In het NCRV-programma Altijd Wat zit vrijdag schrijfster Naema Tahir als opiniemaker aan tafel bij Ghislaine Plag. Zij geeft haar visie op de volgende reportages en onderwerpen:

Ruim de helft van de illegalen in Nederland gaat niet terug naar het land van herkomst, maar belandt in Nederland op straat. Gabbi Wierenga is één van de honderden Nederlanders die zich het lot van deze illegalen aantrekt en hen bijstaat met onderdak en juridische bijstand. Maar hoe lang is die bijstand zelf nog legaal?

In de grafische column Altijd Wat Wijzer een blik op de cijfers, de feiten en de beoogde oplossingen van het kabinet met betrekking tot het aanpakken van de illegaliteit.

Elk kind op de basisschool moet een eigen computer. Als we dat niet doen, raken we in Nederland achterop en zijn onze kinderen in de toekomst niet goed voorbereid, zeggen deskundigen. Maar is dat nou wel zo?

Het Gesprek met PVV-kamerlid Fleur Agema. Na stormachtige weken voor haar partij praat Frénk van der Linden met de nummer twee van de PVV over politieke invloed, Wilders en de toekomst.

In de rubriek Zing, vecht, huil deze week dominee Cornelis Visser die onlangs een speciale kerkdienst organiseerde om levenskunstenaar Ramses Shaffy te herdenken, maar ook om te laten zien dat popmuziek een bijbelse boodschap kan bevatten.

Altijd Wat is er ook op internet: http://altijdwat.ncrv.nl/

Programma:
Altijd Wat
Presentator:
Ghislaine Plag
Website:
http://altijdwat.ncrv.nl
Meer informatie:

NCRV Communicatie, Marielle Groenendijk pers@ncrv.nl, telefoon 035 - 671 9466.


* ""