26/11/2010 10:27

Koninklijke Grolsch NV

Grolsch wordt sponsor van de Deventer Schouwburg

Intensieve samenwerking op gebied van live muziek en cultuur

Bierbrouwer Grolsch, Drankenhandel EYkelenkamp Dorstlessend en de Deventer Schouwburg sluiten vanmiddag een sponsorovereenkomst voor een periode van vijf jaar. Deze overeenkomst geldt van 2010 tot en met 2015. Grolsch wordt daarmee ook de exclusieve bierleverancier van de Deventer Schouwburg. De partijen gaan zich gezamenlijk actief inzetten op het gebied van live muziek en cultuur in en om Deventer.

Het sponsorcontract wordt vanmiddag in de Grolsche Bierbrouwerij ondertekend door Alex Kühne, Directeur van de Deventer Schouwburg, Arjan Poll, Account Manager van Drankenhandel EYkelenkamp Dorstlessend en door Stefan Rebergen, Sales Director Out of Home bij Grolsch. "Grolsch is verheugd met deze samenwerking voor de komende jaren. We zien dit als een mooi middel om onze doelgroep op een actieve manier te betrekken bij het merk. Grolsch kent een sterke regionale verankering in Oost-Nederland en we hopen hiermee onze band met de stad Deventer verder te kunnen versterken.", aldus Stefan Rebergen.

Alex Kühne, Directeur van de Deventer Schouwburg: "In Grolsch hebben we samen met EYkelenkamp Dorstlessend de ideale horecapartner gevonden. We streven samen naar topprestaties. In de kwaliteit van het bier, het niveau van de presentatie en de diversiteit van het programma. Uitgaan wordt een belevenis in de Deventer Schouwburg. Middels deze overeenkomst kan de Deventer Schouwburg haar ambities in de brede regio realiseren. En dat is TOP, sterker nog Swingtop."

Swingtop sessions

Vanavond start in de Deventer Schouwburg een serie 'Swingtop Sessions'. Gedurende het hele seizoen nodigt de Deventer Schouwburg de artiest die in de grote zaal speelt op de laatste vrijdag van de maand uit om na afloop van zijn voorstelling in de nieuwe stadsfoyer een verrassende artiest te presenteren. Vanavond wordt het spits afgebeten door Klaas van der Eerden.

Deze Swingtop Sessions worden mogelijk gemaakt door de Deventer Schouwburg, Grolsche Bierbrouwerij Nederland en EYkelenkamp Cultuur Fonds. Het concert begint om 22.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. De stadsfoyer van de Deventer Schouwburg wordt speciaal voor deze unieke sessions geheel in stijl omgetoverd.





http://www.koninklijkegrolsch.nl