Nedap AVI en Nortech kondigen distributie overeenkomst aan

26/11/2010 11:09

Nedap Retail

Groenlo, 26 november 2010

Nedap AVI, specialisten in voertuigidentificatie en detectie, heeft vandaag bekend gemaakt dat het met Nortech Controls een distributie overeenkomst voor de nieuwe uPASS productlijn heeft afgesloten en wordt dus een nieuwe business partner van Nedap AVI in Groot-Brittannië..

Deze overeenkomst geldt voor de distributie van de uPASS productlijn in Groot-Brittannië. Het uPASS systeem is gebaseerd op de opkomende UHF technologie. Het systeem wordt gekenmerkt door kleine afmeting en een leesafstand tot 4 meter (12ft) in combinatie met passieve voertuigtransponders. Het systeem biedt een efficiënte oplossing voor snelle comfortabele voertuigtoegang tot parkeerfaciliteiten.

"Met Nortech hebben we een professionele partner gevonden met expertise op het gebied van parkeren en toegangscontrole in Groot-Brittannië. De kennis, ervaring en uitgebreide netwerk van klanten en partners van Nortech zal ons helpen de positie in de Engelse markt te vergroten." aldus Evelien O'Sullivan, Business Development Manager bij Nedap AVI.

Volgens Stephen Blackler, Directeur Nortech Controls; " De uPASS productlijn is een aanvulling op Nortech's huidige productaanbod voor voertuigidentificatie. Deze overeenkomst versterkt onze partnerschap met Nedap AVI en bevestigt onze wederzijdse ambitie om klanten met innovatieve oplossingen voor voertuigtoegang te voorzien, gebaseerd op de nieuwste technologie."

Over Nedap:

Nedap AVI (Automatische voertuigidentificatie) ontwerpt en vermarkt RFID oplossingen voor de identificatie, detectie en management van voertuigen voor een aantal verschillende toepassingen. Het wereldwijde netwerk van business partners en distributeurs biedt onze klanten betrouwbare producten met lokale support en beschikbaarheid. Nedap AVI is een marktgroep van Nedap N.V., een beursgenoteerde onderneming gevestigd te Groenlo in Nederland. Nedap N.V. kenmerkt zich door het ontwikkelen en leveren van innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van security en elektronische besturingen voor organisaties. www.nedapavi.com

Over Nortech Control Systems:

Nortech Controls Systems Limited, gevestigd in Zuid Wales, is een fabrikant gespecialiseerd in design, fabricage en distributie van innovatieve toegangscontrole oplossingen voor personen en voertuigen. Nortech Control Systems levert al meer dan 20 jaar oplossingen voor de parkeer en security markt. www.nortechcontrol.com





http://www.nedapavi.com