Manpower wint aanbesteding Kadaster

26/11/2010 11:24

Manpower Uitzendorganisatie

Diemen, 26 november 2010 - Manpower heeft de aanbesteding van het Kadaster gewonnen. Manpower, met uitzendorganisatie Studentenwerk als toeleverancier, is vanaf 1 december verantwoordelijk voor het leveren van uitzendkrachten, op de acht vestigingen van het Kadaster, met een contractduur van 4 jaar.

Het Kadaster roemt het complementaire karakter van beide bedrijven. De combinatie van ervaring (Manpower) en verjongend vermogen (StudentenWerk) maakt de samenwerking sterk. Daarbij vindt het Kadaster partnerschap heel belangrijk en waren zij zeer te spreken over het enthousiasme en de prijs-kwaliteitverhouding van zowel Manpower als Studentenwerk.

Jilko Andringa, Algemeen Directeur Manpower: "De verdergaande samenwerking stelt ons in staat om het Kadaster de komende jaren verder te helpen flexibiliseren. Door nieuwe producten en diensten dragen we bij aan het reduceren van kosten en het versterken van de positie in de regionale arbeidsmarkten".

Nieuwe fase

De samenwerking tussen Manpower en StudentenWerk is niet nieuw. Eerder tekenden zij al samen een zeer omvangrijk contract bij de rijksoverheid. Met het Kadaster als nieuwe opdrachtgever gaat ook de samenwerking tussen beide organisaties een nieuwe fase in. Manpower versterkt hiermee zijn strategische positie bij de overheid.





http://www.manpower.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (