Gemeente Rotterdam


Gemeentebelastingen komt openstaande schuld halen

26 november 2010 | Gemeentebelastingen Rotterdam | persbericht

Deurwaarders van Gemeentebelastingen kloppen op 1 december weer aan bij wanbetalers om openstaande belastingschuld te innen. Deze keer is postcodegebied 3014 en 3015 in het Oude Westen aan de beurt. Aanbellen aan voordeur

Gemeentebelastingen komt schuld halen

Rotterdammers die langere tijd openstaande schulden hebben bij Gemeentebelastingen Rotterdam, staan op de lijst voor beslaglegging. Bij een wijkgerichte breekactie, zoals die plaatsvindt op woensdag 1 december, leggen bevoegde ambtenaren van de Gemeente beslag op roerende zaken van wanbetalers.

Het team met onder andere een deurwaarder en officier van justitie mogen de woning openbreken op het moment dat er niet open wordt gedaan. Er kan dan alsnog beslag worden gelegd. De kosten hiervan komen voor rekening van de bewoner. Alle mensen, die door Gemeentebelastingen bezocht worden tijdens deze breekacties, hebben hierover vooraf een schriftelijke aankondiging ontvangen.

Voorkom beslag
Beslaglegging tijdens deze breekactie kan alleen nog voorkomen worden door vóór maandag 29 november alle openstaande schuld te betalen aan de kas van Gemeentebelastingen op Blaak 34 te Rotterdam.

Meer informatie over Gemeentebelastingen Rotterdam: www.rotterdam.nl/gemeentebelastingen