26/11/2010 13:35

Werkspot

Bram Boerdijk Vakman van het Jaar 2010

Ambassadeur van het vakmanschap is extreem secuur en betrouwbaar

Utrecht, 26 november 2010 - Bram Boerdijk van Tangram Klussenbedrijf, is Vakman van het Jaar 2010 geworden. In het hoofdkantoor van Mercedes-Benz Nederland B.V. ontving de kersverse Vakman van het Jaar een gloednieuwe Mercedes-Benz Vito. Aan de verkiezing, die door Werkspot.nl is geïnitieerd, deden duizenden vakmannen uit het hele land mee. Het oordeel van de vakjury werd getoetst aan de mening van opdrachtgevers en ook zij waren lovend over het werk van Boerdijk. Volgens jury en referenties is Bram Boerdijk een op en top vakman en uiterst communicatief. Hij is extreem secuur, werkt zijn klussen tot in de puntjes af en is hoogst betrouwbaar. Bijzonder is dat Boerdijk, voordat hij ZZP-er in de Bouw werd, 24 jaar werkzaam was in de financiële dienstverlening.

Prijzenpakket

Naast eeuwige roem ontvangt de kersverse Vakman van het Jaar 2010 de onlangs geïntroduceerde Mercedes-Benz Vito. Sortimo en Bosch richten de bedrijfswagen geheel naar de wens van de winnaar in. Verder wint Boerdijk een gratis Werkspot-lidmaatschap voor heel 2011.

Categoriewinnaars

Naast Bram Boerdijk, die ook de categorie Aan- en nieuwbouw won, vielen de volgende vakmannen in de prijzen: Patrick van de Meeberg (Categorie Timmerwerk), Frank van der Wijst (Categorie Hoveniers), Rudi van Kalsbeek (Categorie Stuc- & schilderwerk) en Niki Boshoff (Categorie Installatiewerk). Carlo Kablau won de, dit jaar geïntroduceerde, publieksprijs.

Sponsors

De Vakman van het Jaar verkiezing is een initiatief van Werkspot.nl en wordt ondersteund door Mercedes-Benz Nederland B.V., Bison, Bosch, Eisma Media groep, Klusvisie, Knauf, PPG-Brander, Sortimo, Sika, Stanley, Velux en Workx.

Uit het juryrapport van Bram Boerdijk:

Klussen waar een hoog meedenkgehalte en inventiviteit vereist zijn, vindt Bram Boerdijk naar eigen zeggen het leukst. Op het gebied van kwaliteit doet hij geen compromissen en zijn klanten bevestigen dat. Het moet goed, ook als dit iets langer duurt, of niet de makkelijkste oplossing is. Hij is extreem secuur en koppelt vakmanschap aan een heldere manier van communiceren. Dit laatste heeft hij in zijn vorige leven als financieel dienstverlener geleerd. Boerdijk geeft invulling aan het begrip levenslang leren door het participeren in menig workshop en cursus van leveranciers.

Of de klus nu groot of klein is, Boerdijk legt er zijn ziel en zaligheid in en dat moet ook als je Vakman van het Jaar wilt zijn. Gouden handen, vakkennis, perfecte contactuele eigenschappen en bovenal passie voor het ambacht, dat alles maakt Bram Boerdijk de juiste Vakman van het jaar 2010!

Noot voor de redactie,