Openbaar Ministerie

Update rapport Wederrechtelijk verkregen voordeel hennepkwekerij

26 november 2010 - Bureau Ontnemingswetgeving OM

Het rapport "Wederrechtelijk verkregen voordeel hennepkwekerij bij binnenteelt onder kunstlicht" heeft in 2005 het licht gezien. Op dat moment werd al aangegeven dat het goed zou zijn om de normen regelmatig tegen het licht te houden. Na vijf jaar is dit moment aangebroken; de update is verschenen en is sinds 1 november 2010 van kracht.

Niet het gehele rapport is herschreven. In principe kan de update dan ook niet gelezen worden zonder kennis van het rapport uit april 2005. Ten behoeve van de leesbaarheid zijn in deze update wel enige inleidende stukken uit het rapport uit 2005 overgenomen en cursief weergegeven. De niet-cursieve tekst betreft de update.

Zoals ook in het vorige rapport wordt deze update voorafgegaan door twee pagina's waarin de nieuwe normen opgenomen zijn. Deze nieuwe normen gelden in principe voor oogsten vanaf 1 november 2010 en de normen uit 2005 voor oogsten van voor deze datum.

Bestanden


* Update rapport "Wederrechtelijk verkregen voordeel hennepkwekerij bij binnenteelt onder kunstlicht" (314.48 Kb) | pdf-icoon pdf-bestand