Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 26-11-2010

Bredanaar (33) opgepakt na mishandeling van vuilnisvrouw

BREDA: De politie heeft donderdagmiddag rond 14.45 uur een 33-jarige Bredanaar aangehouden wegens mishandeling van een vuilnisvrouw.

De man was boos dat zijn vuilniszakken die hij aan de kant van de Lichterveldestraat had gezet, niet werden meegenomen door de
medewerkers van Afvalservice Breda. De betrokken vuilnisvrouw weigerde dat, omdat volgens de voorschriften alleen de kliko wordt geleegd en geen losse zakken. De Bredanaar, die daar al diverse keren op gewezen zou zijn, gooide eerst een vuilniszak in de cabine van de wagen en vervolgens sloeg hij de vrouw. Zij heeft aangifte gedaan, de verdachte mocht mee naar het bureau.

Politie arresteert Bredanaar wegens vernieling van auto en bedreiging

BREDA: Een 25-jarige man uit Breda is vrijdagmorgen kort na 04.30 uur op de Haven aangehouden wegens vernieling van een auto. De man had eerder in de nacht een akkefietje gehad met een portier bij een eetgelegenheid. Vervolgens zag hij de portier - een 24-jarige
Oosterhouter - weer op de Middellaan en trapte enkele deuken in diens auto. Ook deed hij alsof hij een vuurwapen bij zich droeg en bedreigde zo de portier. De Bredanaar is meegenomen naar het bureau.

Agenten hielden vrijdagmorgen tijdens het horecatoezicht kort voor 03.00 uur op het Stationsplein een 19-jarige man uit Krimpen aan de IJssel wegens belediging van een politiemedewerker.

Kordate Wernhoutse (54) verjaagt inbrekers bij haar woning

WERNHOUT: Door kordaat optreden heeft een 54-jarige inwoonster van Wernhout een mogelijke inbraak voorkomen. De vrouw hoorde vrijdagmorgen rond 07.00 uur gerommel bij haar woning aan het Tiendpad en ging poolshoogte nemen. Door een raam zag ze twee mannen staan. De vrouw aarzelde geen moment en beet de mannen toe dat ze moesten 'oprotten'. Daarbij had ze een stuk hout gepakt dat in haar keuken lag. Het tweetal ging er snel vandoor. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 26-11-2010 13:48 | © Regio Midden en West Brabant |