Gemeente Krimpen aan den IJssel


IJssel

Samen uit, Samen genieten in het Isala Theater, in Capelle a/d IJssel

Vanaf november 2010 is Stichting Vier het Leven actief in de gemeente Krimpen aan den IJssel. Onder het motto `samen uit, samen genieten' organiseert de stichting theater- en concertbezoeken voor senioren die niet graag alleen op stap gaan. Bent u een senior in Krimpen aan den IJssel, dan kunt u met vrijwilligers van Vier het leven mee naar voorstellingen in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel, voor een gezellig avondje uit.

In samenwerking met het Isala Theater is er een afwisselend programma-aanbod van toneel-, muziek- en dansvoorstellingen samengesteld. U kunt uw keuze aanmelden bij Vier het Leven. Deelnemers betalen uitsluitend de kosten van de toegangskaart, de consumpties en een zeer kleine bijdrage voor het vervoer.

Als u het programma wilt aanvragen of kaarten wilt reserveren, kunt u op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur bellen met telefoonnummer 035-5245156. Het programma wordt dan per post toegestuurd. Het overzicht met de geselecteerde voorstellingen is ook te vinden op: www.4hetleven.nl.

De begeleiding van de Vier het Leven `uitjes' is in handen van vrijwilligers. Mocht u zich als vrijwilliger willen aanmelden, dan kunt u contact opnemen met de regio-coördinator; Peter Staal, via tel. 035-5245156.