Politie Zaanstreek-waterland

Getuigen gezocht poging overval

Assendelft, 26-11-2010 o Getuigen gezocht poging overval

Assendelft, 20 november 2010, 19.25 uur

Zaterdag 20 november, om 19.25 uur, hebben twee onbekende mannen geprobeerd een 49-jarige man uit Assendelft te overvallen op de Heiligeweg in Krommenie.

De man wilde geld afstorten bij de bank toen hij bedreigd werd met een mes, werd vastgepakt en er werd iets in zijn gezicht gespoten waardoor hij niets meer zag. De mannen probeerden de geldtas uit zijn handen te trekken. Dit lukt niet enze gingen ervandoor. Het is onbekend in welke richting het tweetal is gevlucht. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers behandeld. De politie heeft een buurtonderzoek verricht en wil graag in contact komen met meer getuigen.

Hebt u informatie over deze poging tot overval? Mogelijk dat er mensen op de Heiligeweg waren die iets afwijkends hebben gezien tussen 19.00-19.30 uur. De verdachten hebben een witte snorfiets, een Piaggio Fly, achtergelaten op de Papegaaienstraat in Krommenie. Mogelijk dat mensen de snorfiets hebben zien staan en de verdachten gezien hebben. Als u informatie over deze zaak hebt neemt u dan contact op met de politie Zaanstreek-Waterland via 0900-8844. Of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.