Gemeente Millingen


Doe mee met Volksliederenfestival tijdens nieuwjaarsreceptie!

Millingse volksliederen naar eigen inzicht vertolken...

Voor de nieuwjaarsbijeenkomst op 8 januari 2011 zoeken we Millingenaren en verenigingen die de Millingse volksliederen op geheel eigen wijze willen vertolken.

Op zaterdag 8 januari 2011 vindt de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur van Millingen aan de Rijn plaats. Ook deze keer willen we er een bijzondere bijeenkomst van maken.

Volksliederen creatief neerzetten

Millingen heeft twee volksliederen, die zich uitstekend lenen om creatief mee aan de slag te gaan. We zoeken daarom Millingenaren die op geheel eigen wijze laten zien hoe deze twee volksliederen het best vertolkt, gehoord en zichtbaar gemaakt kunnen worden.

Doe mee!

Lijkt u dat wat? Om alleen, of samen met vrienden of familie, Millingen op die manier in het eigen zonnetje te zetten? Doe dan mee!! Ook verenigingen nodigen wij nadrukkelijk uit om zich hiervoor op te geven. Aanmelden kan tot 13 december bij het bestuurssecretariaat van de gemeente, tel. 024 3996236 of 237. Mailen mag ook: bestuurssecretariaat@millingenaanderijn.nl De tekst en muziek van beide volksliederen kunt u afhalen bij de afdeling Burgerzaken in het gemeentehuis of downloaden. Klik op Volksliederen.