Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ALWEER VIJF JAAR PROJECT FORS
En dat vier je met een feestje

VOORSTELLING: EX, theaterpicknick, LOCATIE: Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, Haarlem. DATUM: 26 t/m 28 november 2010. AANVANG: 20.00 uur (zondag 15.00 uur), RESERVEREN: www.toneelschuur.nl, aan de kassa of 06-30863835 SITE: www.projectfors.nl

Dit jaar bestaat Project Fors Theatermakers vijf jaar en viert dit lustrum met een bijzondere voorstelling in de Toneelschuur op 26, 27 en 28 november a.s. Vijf jaar Project Fors heeft veel mooi theater opgeleverd. Dit theaterplatform zonder vaste leden, maakt zeer uiteenlopende voorstellingen; van de tragikomedie Spes Bona, via de ontroerende voorstelling Dekaloog naar het muziektheater Little Voice, om maar een paar voorbeelden te noemen. Het succesvolle multimediale theaterdiner De Verleiding in restaurant de Ripper of de eerste twee edities van Het Haarlems Eenakterfestival; Project Fors maakt en organiseert het gewoon. Het vaste team van Project Fors is inmiddels gegroeid van twee naar vier enthousiastelingen. Het kleine team is zeer flexibel, maakt gebruik van de expertise van professionals uit de theaterwereld en stelt per voorstelling een nieuwe spelersgroep samen. Voor de jubileumvoorstelling EX is een ijzersterke cast gevormd. Nieuwe gezichten, maar ook een paar oudgedienden zijn momenteel druk met de voorbereidingen onder regie van Marcel Kragt. Wat deze voorstelling extra feestelijk maakt is de picknick en het voorprogramma dat het publiek krijgt aangeboden op de speelvloer van de Toneelschuur. Eerst samen eten en daarna genieten van EX, een relatiekomedie van Carver met Heike Feien, Wim Kok, Jacqueline Lahaye, Herman van der Meulen, Rutger Visser en Monique vd Zouw.

EX is te zien op 26, 27 en 28 nov. 2010 in de Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, te Haarlem. Aanvang voorstelling vr. en za: 20.00 uur, zon: 15.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.toneelschuur.nl aan de kassa of via de Project Fors reserveringslijn 06-30863835.