Ingezonden persbericht


Persbericht Najaarscongres Waternetwerk 26 november 2010

Rijswijk, 5 oktober 2010

Persbericht

Aankondiging Najaarscongres Waternetwerk 26 november 2010 De queeste van de watersector: op zoek naar het optimum

Nieuwe trends in technologie

Op vrijdag 26 november 2010 organiseert Waternetwerk, de vereniging voor waterprofessionals, het Najaarscongres De queeste van de watersector: op zoek naar het optimum in Regardz Event Center Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. Het congres gaat op zoek naar de balans tussen technologische innovaties en de sociaal-maatschappelijke en organisatorisch-bestuurlijke impact daarvan. De laatste trends in de watersector worden besproken met het vizier op technologieontwikkeling. Onderwerpen o.a. Centrale of decentrale systemen?; Slimme infrastructuur en Design workshop waterketen.

Doelgroep
Het congres is bestemd voor leden van Waternetwerk en anderen die beroepshalve te maken hebben met water, zoals ambtelijk en bestuurlijk verantwoordelijken bij gemeenten, provincies en waterschappen, adviesbureaus en waterbedrijven. Dit congres is ook interessant voor automatiserings- en ICT bedrijven.

Programma informatie en aanmelding
Het voorlopige programma van het voorjaarscongres staat op de website www.waternetwerk.nl. Via deze website kan men zich ook aanmelden.


---