Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kom picknicken in de Toneelschuur
Fors viert feest!

VOORSTELLING: EX, theaterpicknick, LOCATIE: Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, Haarlem. DATUM: 26 t/m 28 november 2010. AANVANG: 20.00 uur (zondag 15.00 uur), RESERVEREN: www.toneelschuur.nl, aan de kassa of 023-5173910 SITE: www.projectfors.nl

Project Fors theatermakers bestaat vijf jaar. Dit is reden tot een feestje! Op 26, 27 en 28 november viert Project Fors haar jubileum in de Toneelschuur met een uniek theaterdiner. Voor het eerst in de geschiedenis van Project Fors en de Toneelschuur wordt je als publiek uitgenodigd om op de theatervloer te komen picknicken. Tijdens deze picknick zal je verrast worden met diverse acts van Haarlemse theaterliefhebbers. Na het voorprogramma en de picknick kun je gaan kijken naar de lustrumvoorstelling EX, met Heike Fein, Wim Kok, Jacqueline Lahaye, Herman van der Meulen, Rutger Visser en Monique van der Zouw. Regie is in handen van Marcel Kragt. In deze relatiekomedie van Carver zien we Ted en Vera die het krampachtig leuk met elkaar proberen te hebben. Wat hierbij niet helpt zijn hun twee ontspoorde stiefkinderen en het bezoek van Ted's beste vriend Bob met zijn nieuwe vriendin. De onderlinge spanningen lopen hoog op en zorgen voor een aaneenschakeling van cynische opmerkingen, pijnlijke stiltes en een huwelijkscrisis. EX biedt een hilarische kijk op opvoeden, vriendschappen en relaties. Wie zin heeft in een ludieke picknick, verassende acts en een leuke voorstelling, komt naar de Toneelschuur en geniet van dit theaterfeestje!

EX is te zien op 26, 27 en 28 nov. 2010 in de Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, te Haarlem Aanvang voorstelling vr. en za: 20.00 uur, zon: 15.00 uur. Kaarten kosten E22,50 per persoon (inclusief picknickmaaltijd en consumptie) en zijn te reserveren via www.toneelschuur.nl, telefoonnummer 023-5173910 of aan de kassa.