Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Soul Survivor organiseert klein festival in november

Connected, 26 t/m 28 november op De Betteld

Harderwijk -- Jongerenbeweging Soul Survivor organiseert een klein festival van 26 t/m 28 november 2010 voor christelijke jongeren. Sprekers, waaronder Martin Koornstra en Johnny Meijerink nemen de bezoekers mee in het thema Connected. Hiermee wil de organisatie jongeren stil laten staan bij hun relatie met God en de invloed ervan op de relatie met de mensen om hen heen.

Connected

Het thema Connected heeft alles te maken met de missie van de organisatie, namelijk het toerusten van jongeren om verschil te maken in hun eigen omgeving. 'Hoe geef je vorm aan je geloof in de hedendaagse maatschappij? Dat begint bij de connectie met Jezus en vervolgens met elkaar', aldus de organisatie. 'Daarom organiseren we een klein festival dat in het teken staat van relatie en verbinding.'

Sprekers uit binnen en buitenland

De hoofdsprekers zijn Martin Koornstra (Royal Mission), Johnny Meijerink (Kings Kids) en Andy Croft (Soul Survivor Engeland). Allen genieten jarenlange ervaring op het gebied van jeugd- en tienerwerk. Koornstra sprak eerder dit jaar op het Soul Survivor festival op Strand Nulde. Andy Croft is zelf nog 'maar' 25 en werkt nauw samen met Mike Pilavachi - oprichter van Soul Survivor Engeland.

Festivalinformatie
Connected vindt plaats op conferentiecentrum De Betteld in Zelhem. Naast een aantal gezamenlijke diensten, worden seminars gegeven en er is een muzikaal avondprogramma. Bezoekers kunnen overnachten in een Chalet of de Herberg. Het weekend vindt plaats van 26 t/m 28 november. Kosten: vanaf ¤65,00 bij opgave vààr 1 november.

Voor meer details, kijk op www.soulsurvivor.nl.

Noot voor de redactie/