Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 24-11-2010

Televisie
JUBILEUMCONCERT RENÉ FROGER (Deel 2)
Uitzending vrijdag 26 november
Nederland 1 - 21.25 uur

FAMILIE MORERO EERT RENÉ FROGER

Cheryl en Martin Morero uit de populaire serie Gooische Vrouwen brengen vrijdag 26 november een muzikaal eerbetoon aan de jarige René Froger. In JUBILEUMCONCERT RENÉ FROGER (deel 2) zingen zij 'Nee, je zal René Froger zijn' op de klanken van zijn hit 'Are you ready for loving me'.

Vele collega's uit het vak zetten de 50-jarige Froger in het zonnetje in Theater Carré. Zo zingt Ruth Jacott 'Calling out you name', Danny de Munk zingt 'This is the moment', Karin Bloemen brengt 'Doe maar gewoon', Frans Bauer 'Alles kan een mens' en 'In Dreams' wordt gezongen door Ernst Daniël Smid. René Froger dankt op zijn beurt iedereen met het gevoelige lied 'Ik heb je lief'. In de grote finale zingt Froger met alle artiesten het toepasselijke 'You've got a friend'.

Ruim twintig topartiesten en vakvrienden zingen hem toe met zijn grootste hits van toen en nu, allen live begeleidt door de René Froger Theaterband onder leiding van Marcel Schimscheimer.

De indrukwekkende carrière van René Froger kent een onnoemlijk aantal onvergetelijke en opzienbarende hoogtepunten. Hiermee heeft hij als zanger en entertainer een niet meer weg te denken positie weten te veroveren in de Nederlandse muziek- en entertainmentindustrie.

"Soms overtreft de werkelijkheid je mooiste droom, ik wil iedereen bedanken voor de meest emotionele en mooiste avond van mijn leven", aldus René Froger.

Door de uitzending JUBILEUMCONCERT RENÉ FROGER (deel 2) schuift de uitzending van Vermist een week op. Vermist is er weer op vrijdag 3 december.