Persbericht

Herenvest stapt over op Dias van UNIT4

~ Zakelijke financiële dienstverlener vangt veranderingen in de markt op met software van UNIT4 Financiële Intermediairs ~

Zoetermeer, 26 november 2010 - Herenvest heeft gekozen voor de totaaloplossing van UNIT4 Financiële Intermediairs voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. De financiële dienstverlener voor het MKB gaat Dias en Èfdécé gebruiken als ondersteuning voor verzekering- en hypotheekadvies, facturatie en het transparant maken van tijdsbesteding voor de zakelijke markt.

Herenvest gevestigd in Haarlem, adviseert ondernemers onder andere over arbeidsvoorwaarden, bedrijfsmatige risico's, verzekeringsoplossingen alsmede bedrijfs- en persoonlijke financieringen. Daar waar advisering leidt tot verzekeringsoplossingen bemiddelt Herenvest voor nagenoeg alle financiële instellingen in Nederland. Daarnaast heeft Herenvest nog een vestiging die zich richt op de particuliere markt.

Herenvest was op zoek naar een softwareoplossing die alle facetten van de bedrijfsvoering kan ondersteunen. Vanwege de vele veranderingen in het vakgebied van intermediairs stelde Herenvest als voorwaarde dat de softwareleverancier continuïteit kan bieden in de ondersteuning van de software. De financiële dienstverlener heeft mede vanwege het feit dat UNIT4 marktleider is in assurantie en hypotheeksoftware gekozen voor Dias. Daarnaast biedt Dias veel functionaliteit die aansluit op de wensen van Herenvest zoals, het inzichtelijk maken van tijdsbesteding, management informatie, duidelijke workflow (t.b.v. bedrijfsprocessen), ontsluiting tussen Aplaza en de Digitale Polismap.

Jaap Woudenberg, algemeen manager en partner bij Herenvest: "Tijdens de voorbereidingen zijn wij nog enthousiaster geworden over het pakket. Wij zijn tevreden met deze keuze en kijken ook enorm uit naar de definitieve oplevering, zodat we daadwerkelijk met het pakket aan de slag kunnen gaan."

Fred Lingg, directeur UNIT4 Financiële Intermediairs: "We zien dat organisaties steeds vaker behoefte hebben aan een oplossing die snel en correct up-to-date blijft bij marktveranderingen. Dias is bij uitstek geschikt om continuïteit te kunnen garanderen in een dynamische markt. We zijn dan ook trots op de keuze van Herenvest die dit voor ons bevestigt."