Media alert

Symantec Enterprise kiest voor LEWIS PR

Eindhoven, 26 november 2010 - LEWIS PR verzorgt de PR-campagnes voor Symantec's Enterprise en Corporate Communicatie. Het bedrijf stelde LEWIS PR aan om de naamsbekendheid van de organisatie, en de bekendheid met zijn producten en diensten binnen Nederland te vergroten.

Symantec is één van 's werelds grootste leveranciers van oplossingen op het gebied van beveiliging, opslag en systeembeheer. Het helpt haar klanten - van consumenten en kleine bedrijven tot multinationals - hun informatiegestuurde wereld te beveiligen en te beheren. Symantec's software en diensten bieden complete en efficiënte bescherming tegen meer risico's en op meer punten, zodat klanten wereldwijd hun informatie in volledig vertrouwen kunnen opslaan en gebruiken.

"Wij zochten een PR-partner die ons kan helpen om al onze stakeholders zo effectief mogelijk te bereiken. LEWIS' kennis van de zich voortdurend ontwikkelende uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging maakt hen tot de perfecte partner", zegt Peter Geytenbeek, Managing Director bij Symantec Nederland. "Gecombineerd met de creativiteit en ervaring van het bureau, hebben wij er alle vertrouwen in dat LEWIS Symantec's imago en reputatie verder helpt groeien."

"We zijn erg blij dat Symantec voor ons heeft gekozen", aldus Yvonne van Bokhoven, VP Western Europe bij LEWIS PR. "Symantec is een grote naam en vertrouwd merk binnen de markt, en heeft een breed productportfolio. Er zit een schat aan kennis, expertise en intellectueel eigendom in het bedrijf. We zetten ons dan ook graag in om dit nog beter naar buiten te brengen."

Bericht voor de redactie