Studio 5 trainingsbureau organiseert Proeverij


AMSTERDAM, 20101014 -- Op 26 november 2010 organiseert Studio 5 'De Proeverij', een dag speciaal bedoeld voor directeuren en opleidingsmanagers van scholen en andere deskundigen in het onderwijsveld. Tijdens deze dag kunnen zij geheel gratis diverse trainingen van Studio 5 observeren en beleven.

Al ruim 10 jaar ondersteunt Studio 5 scholen, opleidingen en organisaties voor jongeren bij het ontwikkelen van sociale competenties en deskundigheid en het verbeteren van het sociale klimaat. Dit doen we door het trainen en coachen van zowel docenten als leerlingen.

Onder het motto `leren met hoofd en hart' ligt de kracht van Studio 5 vooral in de unieke en respectvolle manier waarop een open dialoog tot stand gebracht wordt waarbinnen een ieder goed tot zijn of haar recht kan komen. Studio 5 is ontstaan vanuit de acteursopleiding van Helmert Woudenberg en maakt dan ook veel gebruik van theatertechnieken in haar trainingen.

De beste manier echter om hiermee kennis te maken is het direct te ervaren en dat kan dus nu tijdens `De Proeverij'. Deze dag zal plaatsvinden op vrijdag 26 november in Centrum De Roos in Amsterdam.

Wij zullen op deze dag een aantal van onze meest succesvolle trainingen presenteren alsmede diverse nieuwe trainingen. Het ochtendprogramma zal bestaan uit demonstraties van trainingen voor leerlingen, terwijl u bij het middagprogramma zelf trainingen voor docenten/begeleiders kunt ervaren. Beslissingsmakers van vo, alsmede mbo en hbo scholen zijn van harte welkom om de hele dag of een dagdeel mee te doen.

Op de homepagina van onze nieuwe website www.trainingen-studio5.nl staat meer informatie over `De Proeverij'. U kunt uzelf en/of uw collegae daar aanmelden. Voor de inschrijving en het deelnemen aan deze dag worden geen kosten gerekend! Er is wel een maximaal aantal deelnemers dus tijdig inschrijven is aanbevolen.





Ingezonden persbericht