Ingezonden persbericht


VakantieVeilingen.nl populairste website van het jaar Nederlandse internetgebruiker stemt massaal op veilingsite

Amsterdam, 26 november 2010 | Gisteravond is VakantieVeilingen.nl verkozen tot de meest populaire reiswebsite tijdens De Website van het Jaar verkiezing. Deze verkiezing is de ultieme publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites en wordt jaarlijks georganiseerd door MetrixLab. Voor moederbedrijf Emesa is het de derde prijs op rij die het snelgroeiende bedrijf. De afgelopen twee weken won het bedrijf ook al de Sprout Challenger of the Year Award, de High Growth Award en werd Emesa runner up bij de FD Gazellen.

Groot compliment
De Website van het Jaar Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest populaire website volgens het Nederlandse publiek. Naast VakantieVeilingen.nl was de populairste website van het jaar 2009, InpakkenenWegwezen.nl, ook van Emesa, in dezelfde categorie genomineerd.

Commercieel directeur Marcel Beemsterboer van Emesa: 'Een nominatie voor deze Award is voor websites het grootste compliment dat je kunt krijgen in de online business. Juist omdat deze prijs wordt toegekend door het Nederlands publiek. Met 1,5 miljoen reacties heeft Nederland massaal op ons gestemd. Dat we met twee websites genomineerd waren en er één wint, is echt geweldig!' . Emesa was ook genomineerd met de succesvolle site InpakkenenWegwezen.nl.

Tijdens de feestelijke avond in de Beurs van Berlage werden de publieksprijzen in 21 categorieën uitgereikt. De Nederlandse internetgebruiker kon van half oktober tot en met 19 november haar favoriet beoordelen op inhoud, navigatie en ontwerp. De website met de hoogste kwaliteitsscore kreeg de titel Beste Website van het Jaar. De Award voor Populairste Website ging naar de site met de meeste stemmen.

VakantieVeilingen.nl
VakantieVeilingen.nl is met 1.500.000 bezoekers per maand de marktleider op het gebied van online veilingen van vakanties en vrijetijdsarrangementen. VakantieVeilingen.nl is een uniek platform waarop maandelijks 80.000 realtime online veilingen plaatsvinden. In de maand september hebben meer dan 80.000 consumenten een arrangement gekocht op VakantieVeilingen.nl. Elke veiling start vanaf ¤ 0,- en het minimale bod is nooit hogger dan ¤ 1,00. Bieden kost niets.

(Einde bericht)

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht