Benefietavond voor Stichting Spieren voor Spieren


LOOSDRECHT, 20101027 -- *Aankondiging benefietavond Stichting Spieren voor Spieren bijBrasserie Kompas * Onder het genot van wijnen en spijzen worden er gedurende de avond verschillende stukken geveild waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan de Stichting Spieren voor Spieren.

*DONDERDAG 25 NOVEMBER 2010 *

> LOCATIE: BRASSERIE KOMPAS | OUD-LOOSDRECHTSEDIJK 203 | 1231 LW
> LOOSDRECHT
> INLOOP: 18.00 - 19.00u
> DINER: Wijnen & Spijzen vanaf 19.00u
> EINDE: 23.00u.

*`Spier' voor Stichting Spieren voor Spieren *

Spieren voor Spieren werft fondsen voor kinderen met een spierziekte. De opbrengsten van de veiling komt geheel ten goede aan de Stichting Spieren voor Spieren. De middelen worden door de stichting voor een aantal doelstellingen gebruikt o.a. het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht, wetenschappelijk onderzoek én leuke activiteiten voor kinderen met een spierziekte.Wijnimporteur Vinites zetten zich al eerder in voor de stichting Spieren voor Spieren waarbij op verschillende evenementen per verkochte fles, op de kostprijs voor Vinites een opslag werd gerekend die direct ten goede kwam aan de stichting Spieren voor Spieren.

*Veilen, wijnen en spijzen *
Alle tachtig genodigden gasten zullen tijdens deze benefietavond genieten van een exclusief uitgeserveerd diner met bijpassende wijnen.
De wijn van Vinites die gedurende de avond geschonken wordt, komt van het Zuid-Afrikaanse wijnhuis met de toepasselijke naam 'Spier'. Johan de Villiers, directeur wijnmaker van het `Estate Spier' is op 25 november in Nederland en zal deze avond ook aanwezig zijn.Tijdens deze avond zullen er onder andere verschillende exclusieve wijnen worden geveild door een gecertificeerde veilingmeester. Tevens zal een deel van de entreeopbrengst van Brasserie Kompas ten goede komen aan de Stichting. Micheal Oowen (welke ook optrad bij de bruiloft van Wesley en Jolanthe Snijder) zal voor de muzikale omlijsting zorg dragen.





Ingezonden persbericht