DagjeWeg.NL lanceert nieuwe fotoservice MijnDagjeWeg.NL


Gebruiker maakt eigen magazine in 10 minuten

EDE, 20101125 -- DagjeWeg.NL komt vandaag met zijn unieke fotoservice MijnDagjeWeg.NL. Op MijnDagjeWeg.NL maken gebruikers in 10 minuten een prachtig magazine van hun dagje uit. Bestel het magazine thuis en geniet na, samen met vrienden en familie.

Het maken van een Dagje Weg Magazine gaat snel, eenvoudig en vanzelfsprekend. Nadat de gebruiker de foto's van zijn dagje uit heeft geüpload, wordt er vanzelf een compleet magazine gemaakt. Vervolgens kan de maker hier en daar nog een foto wijzigen, leuke teksten bij de afbeeldingen schrijven en het magazine uiteindelijk voor een paar euro bestellen. Een leuk aandenken aan zijn dagje weg!

Marketingmiddel

MijnDagjeWeg.NL is een nieuw marketingmiddel voor attracties, musea en alle andere toeristische aanbieders. Aanbieders zetten een compleet vormgegeven magazine klaar. Gebruikers kunnen het daarna eenvoudig personaliseren met eigen foto's. MijnDagjeWeg.NL verlengt op deze manier de ontmoeting tussen de toeristische sector en zijn bezoekers.

Door het ontmoetingsproces tussen bezoeker en aanbieder te automatiseren, is het magazine zo voordelig. Voor 5,95 euro excl. verzendkosten ligt het Dagje Weg Magazine thuis op de mat.

Bestellen

Vanaf 26 november kan het Dagje Weg Magazine besteld worden. Geïnteresseerden kunnen alvast hun eigen Dagje Weg Magazine maken op MijnDagjeWeg.NL.

Websites
www.mijndagjeweg.nl
mijndagjeweg.hyves.nl/
twitter.com/mijndagjeweg
www.facebook.com/pages/MijnDagjeWeg/104201569653477