Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Drie dagen wintersporten eind november
transavia.com introduceert vlucht voor openingsweekend in Ischgl

Den Haag, 28 oktober 2010
Goed nieuws voor wintersportfans! Transavia.com haakt voor het eerst in op de start van het wintersportseizoen in het populaire Ischgl en zet een toestel in naar Innsbruck, speciaal voor het openingsweekend. Zoals ieder jaar is de winteropening van Ischgl (Paznaun-Tirol) een groots evenement, met als hoogtepunt een concert in de sneeuw. Op zaterdag 27 november staat de spraakmakende Amerikaanse rockband 'Gossip' op het podium. Een dag eerder, vrijdag 26 november starten de liften in het skigebied.

De vlucht van transavia.com heeft een gunstig schema waardoor je vrijwel 3 volle dagen kunt wintersporten: vertrek op vrijdagochtend vanaf Schiphol en retour vanaf Innsbruck op zondagavond. Een retourticket kost ¤ 179,- inclusief tax. De Ischgl Touristt Board en Arke.nl stellen een speciaal arrangement samen, inclusief overnachtingen, transfer, concert en skipas. Dit staat vanaf 5 november a.s. op de site www.arke.nl.

De voor een EMA genomineerde (in de categorie Best Alternative) Amerikaanse rock band 'Gossip' zorgt ongetwijfeld voor een spraakmakende show op zaterdagavond. Ischgl staat bekend om haar grote popconcerten, vorig jaar opende Katy Perry het winterseizoen in Ischgl en verzorgde Alicia Keys de afsluiting begin mei.

Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000m, is de sneeuwzekerheid groot, waardoor je zeker bent van goede sneeuwcondities van eind november tot begin mei. Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort Ischgl/Samnaun tot een van de grootste aaneengesloten wintersportgebieden van de Alpen.

Consumenten vinden informatie over Ischgl op de website www.ischgl.com

Noot voor de redactie,