Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MET ARKE NAAR OPENINGSWEEKEND ISCHGL

Rijswijk, 2 november 2010 - Arke biedt voor het eerst, in samenwerking met transavia.com en de Ischgl Tourist Board, een uniek arrangement aan naar het Oostenrijkse Ischgl, voor de kick-off van het wintersportseizoen op vrijdag 26 november. De start van het wintersportseizoen wordt hier groots gevierd met een concert van een wereldberoemde band of artiest. Dit jaar staat de Amerikaanse rockband Gossip op het podium. Vrijdagochtend 26 november vertrekt een speciale 'Top of the Mountain party-vlucht' van Schiphol, met bestemming Innsbruck. De wintersport- en muziekliefhebbers vliegen zondagavond 28 november weer terug naar Schiphol. Het arrangement bestaat uit vluchten, overnachtingen, transfers, 3-daagse skipas en het concertkaartje. Er is slechts één 'Top of the Mountain party-vlucht', dus de beschikbaarheid is beperkt. Vanaf vrijdag 5 november kan het arrangement geboekt worden op www.arke.nl.

De opening van het wintersportseizoen wordt in Ischgl al jaren groots gevierd met een 'Top of the Mountain concert'. Dit evenement is enorm populair onder muziekliefhebbers en wintersporters. Wereldberoemde sterren als Alicia Keys, Kylie Minogue en Katy Perry stonden al op het podium. Dit keer is de beurt aan de Amerikaanse rockband Gossip. Frontvrouw Beth Ditto staat bekend om spraakmakende optredens. Het jonge trio brak in 2006 door met 'Standing In The Way Of Control'. Het laatste album 'Music for Men' werd platina in Duitsland en wereldwijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Op zaterdag 27 november vindt het concert plaats. Een dag eerder starten de skiliften. Dankzij de hoge ligging is de sneeuwzekerheid in het gebied groot. Bovendien behoort Ischgl/Samnaun tot één van de grootste aaneengesloten wintersportgebieden van de Alpen.

Het Transavia vliegtuig vertrekt vrijdagochtend 26 november van Schiphol naar Innsbruck en keert zondagavond 28 november weer terug. Door dit gunstige schema kunnen de muziek- en wintersportliefhebbers drie volle dagen optimaal benutten. Er vertrekt slechts één Top of the Mountain party-vlucht naar Innsbruck, dus de beschikbaarheid is beperkt. Vanaf vrijdag 5 november kan het arrangement geboekt worden op www.arke.nl.