Ingezonden persbericht


Kloppend hart van Linschoten in gebruik

Officiële opening De Brede Vaart 26 november

De Brede Vaart, het kloppend hart van Linschoten, wordt vrijdagochtend 26 november officieel geopend. Klokslag 9.30 uur zal voormalig wethouder Jan Vinkenbrug het nieuwe cultuurhuis openen.

Lekker licht en heel veel ruimte. Dat typeert De Brede Vaart. Een groot cultuurhuis, in het hart van Linschoten, dat vele functies onderdak biedt. Een plek waar jong en oud kunnen kiezen uit een breed aanbod, van bibliotheek en peuterspeelzaal tot kinderopvang en basisschool.

Daarnaast heeft De Brede Vaart een huiskamer annex leescafé, waar je onder het genot van een kop koffie een boek of krant kunt lezen.

De zeven gebruikers van het gebouw zijn: Openbare basisschool Prins Claus, PC basisschool Timotheüs, Kinderdagverblijf Kiekeboe en BSO Stampertjes en Pluk, Peuterspeelzaal Duimelotje, Regiobibliotheek Het Groene Hart, Centrum voor Jeugd en Gezin (consultatiebureau Zuwe Zorg en GGD) en Fysiotherapeutenmaatschap Woerden en omstreken.

Zaterdag na de officiële opening is het open dag. Bent u nieuwsgierig hoe het gebouw er van binnen uit ziet en hoe de scholen en andere gebruikers hun intrek hebben genomen? Kom dan op zaterdag 27 november tussen 11.00 en 13.00 uur een kijkje nemen.




Ingezonden persbericht