Ingezonden persbericht


Utrecht, 25-11-2010

Persbericht TradersClub

Morgen is het zo ver, de site van TradersClub gaat live! Waarschijnlijk heeft u in de wandelgangen al het een en ander over gehoord, maar morgen starten wij met een nieuw initiatief: TradersClub! Wij hebben ervoor gekozen om TradersClub op de dag van de belegger groots te lanceren. TradersClub is een nieuw initiatief om actieve beleggers bij elkaar te brengen. Het doel is beleggers onafhankelijk en kritisch te informeren over actief beleggen. Dit doen wij d.m.v. workshops, nieuwsbrieven, website en een magazine voor technische en kwantitatieve analyse.

Wat gaat TradersClub haar leden het komende jaar bieden?

Workshops
Om te beginnen gaan wij iedere maand centraal in het land een kwaliteitsworkshop organiseren over actief beleggen, waarvan de eerste met trader-coach Aloys Mattijssen op dinsdagavond 7 december. De voorinschrijving is nog maar 2 weken geopend en de Kick-off is al bijna volgeboekt! In 2011 hebben wij reeds workshops gepland met o.a. Michael Ahrens, Geert-Jan Nikken, Gokhan Erem, Rombout Kerstens en Aloys Mattijssen.

Magazine
Vier maal per jaar ontvangen leden het TradersClub Magazine onder redactie van Harry Geels. Met 50 pagina's boordevol informatie over technische analyse, kwantitatieve analyse, derivaten en actief beleggen. Website tradersclub.nl
De website van TradersClub gaat van start op vrijdag 26 november tijdens de dag van de belegger. Op deze site kunnen leden terecht voor alle informatie betreffende de geplande workshops. Verder vinden zij hier o.a. tradingstrategieën, charts en een nieuwsbrief en magazine archief. Uiteraard breiden wij deze site de komende tijd stap- voor-stap verder uit.

Wellicht is dit een interessant item voor uw lezers of kijkers. Ze kunnen zich nu nog inschrijven voor de Kick-off op www.tradersclub.nl! Een van de initiatiefnemers Rombout Kerstens, directeur Keyword Info Systems BV, is morgen op de dag van de belegger beschikbaar voor een interview!